Klantbeoordelingen

Hieronder enkele ervaringen en klantbeoordelingen van praktijk Acupunctuur Dierdonk:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Acupunctuur Dierdonk
Average rating:  
 25 reviews
 by Cobie
Herstel na covid

In oktober 22 corona gehad, die zich vooral uitte in heftige spierpijnen, zwakte en mist in mijn hoofd.
Nadat ik bij Christine terecht ben gekomen, verdwenen de klachten langzaam maar zeker en kon ik steeds beter functioneren.
Ook de aanbevolen kruiden werken icm de uitstekende behandelingen erg goed.
Heel tevreden over het verloop tot nu toe. Christine past de behandelingen en de freqentie ervan aan varend op de klachten en het herstel.
Het is zeker een aanrader.

 by Ans

Na jaren rugklachten te hebben gehad werd ik erop geattendeerd om een keer accupunctuur te proberen bij Christine in Dierdonk en ik moet zeggen dat ik na de eerste behandeling al resultaat had en dat de rugklachten tot mijn verbazing ook zijn weggebleven.
Ik ben dan ook reuze enthousiast en wil Christine dan ook hartelijk danken voor de professionele behandelingen.

 by Bangneng Qiu
Migraine

Ik was vroeger erg bang voor de naaldjes. Godzijdank heb ik toch "ja" gezegd tegen haar aanbod om mij te helpen met haar deskundigheid, toen mijn hardnekkige vijand mij steeds vaker (ongeveer drie keer per week) bezocht. Ik ben al jarenlang geteisterd door heftige migraineaanvallen. Elke aanval lijkt op een bevalling. Zo onverdaaglijk is het! Toen het steeds erger werd, heb ik mijn broeders en zusters in de kerk gevraagd om voor mij te bidden tijdens een maandelijkse christelijke bijeenkomst. Christine was er ook aanwezig en heeft aangeboden om mij te helpen met acupunctuur. Godzijdank was de eerste behandeling al een succes. Ik had twee weken lang helemaal geen aanvallen meer. Zij was ook heel blij en noemde het een wonder. Ik ben begonnen in augustus met acupunctuurbehandlingen met behulp van kruidenpillen. Tot nu toe heb ik in totaal vier behandelingen gehad. Ik heb sindsdien maar een aanval gehad in 52 dagen. Na mijn vierde behandeling heeft ze mij "genezen" verklaard. Geen woorden kunnen mijn blijdschap beschrijven. Zij heet niet voor niets Christine. Ik ben zo blij dat God haar gebruikt om zieke mensen te helpen. Ik ben ontzettend trots op haar en op de traditionele Chinese geneeskunde. Met een hart vol dankbaarheid aan God heb ik mijn ervaring beschreven. Ik hoop dat meer mensen geholpen kunnen worden door haar en door de traditionele Chinese geneeskunde.

 by Danielle Meskers
Migraine en overgang

Elke nacht 6x wakker met opvliegers en zweten, daardoor geen energie en heel moe. Ook mijn chronische migraine is door de overgang onregelmatig en lange aanvallen van meerdere weken. Na 2 behandelingen en ondersteunde kruiden sliep ik zonder opvliegers en had snel m'n energie weer terug. Migraine is duidelijk minder heftig (en hopelijk stopt dat na de overgang). Nu onderhouden tot alles in m'n lijf weer in balans is. Super geholpen!!

 by Pleuni
Hooikoortsklachen en darmklachten

Ik ben gestart voor mijn hooikoortsklachten. Tijdens mijn intake bespraken we ook mijn darmklachten en deze hebben we ook meegenomen in de behandeling.
Binnen enkele behandelingen was ik volledig van mijn hooikoortsklachten af. En ik heb er vertrouwen in dat ik mijn darmen ook weer helemaal in balans ga krijgen en eindelijk zonder buikpijn en vermoeidheid de dag door kan komen.

 by Kendra
Acupunctuur bij Long COVID

Na mijn Corona besmetting knapte ik maar niet op. Ik bleef zwaar vermoeid en was snel overprikkeld. Ook had ik veel last van hoofdpijn en duizeligheid.
Na 1x acupunctuur voelde ik me al zoveel beter! Het mooie is dat Christine al je klachten wil horen en mee neemt in haar sessie. Zo heb ik nu geen rugklachten meer en is mijn hooikoorts ook verminderd. Ik heb inmiddels 2 behandelingen gehad en heb er alle vertrouwen in dat ik weer snel helemaal de oude zal zijn. Ik raad dan ook iedereen acupunctuur aan bij Christine!

 by Larisse
Klachten stukken minder geworden

Ik had last van acne op mijn gezicht en rug en daarnaast last van hevige menstruatie pijn, daarom besloten om naar Christine te gaan. Erg fijn geholpen en de klachten zijn een heel stuk minder geworden door middel van de acupunctuur.
Zeker een aanrader!

 by Frits
Beoordeling

Christine is zeer professioneel en betrokken bij de patient. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Doen!

 by Cathy
Mijn ervaring

Na enige twijfel toch een afspraak gemaakt bij Christine en ze heeft mij goed geholpen. Ik had heel veel hoofdpijn, schouderklachten , en pijn in mijn onderrug. Ze heeft mij ook door mijn verdriet in een rouwperiode goed geholpen. Ik ben mijzelf door behandelingen en kruidenpillen goed tegengekomen. De rust teruggekregen. Ben haar hier zeer dankbaar voor. En zeer tevreden over haar professionaliteit. Ik vind het een nette praktijk en een lieve vrouw. Raad het iedereen aan. Groetjes Cathy

 by Alex

Met mijn astma problematiek contact opgenomen gehad met accupunctuur praktijk Dierdonk.
Na de eerste behandeling met acupunctuur en chinesche kruiden, kon ik al snel de astma medicatie ter zijde leggen.
Na derde en vierde behandeling incl.kruiden, waren de meeste klachten verdwenen.
Ben heel erg tevreden over haar professionaliteit.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»