Meridiaan massage

meridiaanmassage

De meridiaan massage heeft alles te maken met de meridianen in ons lichaam. Meridianen zijn energiebanen, waarin de energiestroom een voortdurend verloop heeft in een vaste richting en een vaste volgorde langs de diverse meridianen. Deze massage is een effectieve behandeling om klachten als gevolg van problemen in de meridianen aan te pakken.

Een meridiaanmassage kan worden toegepast bij de meest uiteenlopende klachten. Een meridiaan kan onvoldoende functioneren, want klachten kan veroorzaken, maar de meridiaan kan ook te sterk functioneren. Ook in dit geval kunnen er klachten optreden.

De meridiaan massage kan een zeer gunstig effect hebben bij de behandeling van tal van klachten. Vermoeidheid, slapeloosheid, spanningen in de rug of de nek, nervositeit, RSI klachten, maagklachten, spijsverteringsproblemen en problemen met de sinus- en voorhoofdsholte zijn klachten die goed kunnen worden behandeld met deze massage.

U kunt ook kiezen voor de meridiaanmassage wanneer u last heeft van een vermindert immuunsysteem of een slechte weerstand. De massage zorgt ervoor dat het immuunsysteem beter gaat werken en de weerstand verhoogt. Tevens heeft de meridiaanmassage een ontgiftende en reinigende werking op diverse niveaus.